Bruidsfotografie Eindhoven, huwelijksfotografie Eindhoven, trouwfotografie Eindhoven
Fotograaf Eindhoven (Vlakbij Nuenen, Helmond, Best en Veldhoven)

Babyfotografie & kinderfotografie

Babyfotografie, kinderfotografie Eindhoven

Heeft u een baby of kinderen die u op te foto wilt laten zetten? Bij FotoHeleen Kinderfotografie in Eindhoven kunt u terecht voor het fotograferen van baby tot peuter, van kleuter tot kind.

Als kinderfotograaf vind ik het het leukst om baby's of jonge kinderen te fotograferen. Dit levert vaak de meest spontane, schattige en verrassende foto's op.

Babyfotografie

Het fotograferen van een baby kan soms best lastig zijn. Daarom neemt FotoHeleen Babyfotografie ruim de tijd om net dat ene mooie kiekje van uw baby te maken. Wilt u liever een foto in vertrouwde omgeving? Dan komt babyfotograaf FotoHeleen naar u toe voor een persoonlijke babyshoot / fotoreportage.

Voor een afspraak mail This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
of bel 06-45077104!
Babyfotograaf kinderfotograaf Eindhoven

Kinderfotografie

Om te zorgen voor een mooie kinderfoto, is het belangrijk dat kinderen zich op hun gemak voelen bij een fotograaf. Een knuffelbeer, auto, voetbal of iets anders persoonlijks zorgt er niet alleen voor dat uw kind zich thuisvoelt, het zorgt ook voor een extra persoonlijke kinderfoto.

Wilt u eens wat anders? Dan is het ook leuk om uw kind stoer, of elegant op de foto te laten zetten. Bij FotoHeleen Kinderfotografie mogen kinderen in ieder geval een keer met een gekke bek op de foto. Dat vinden kinderen hartstikke leuk.

Fotograaf kinderen Eindhoven


Baby- & kinderfotograaf tips

  • Zorg dat uw kind niet helemaal bekaf is van een lange dag. De woensdag- of vrijdagmiddag zijn handige tijden om naar een fotograaf te gaan.
  • Neem voor een persoonlijke touch eigen accessoire mee (knuffel, speelgoed, driewieler, etc)
  • Als u zelf een kinderfoto wilt maken, ga dan door de knieën en fotografeer op de ooghoogte van uw kind. Dit maakt echt een verschil!

Familiefotografie

Uw baby of kinderen hoeven natuurlijk niet per se alleen op de foto. Als u graag een babyfoto of kinderfoto heeft met broertjes en zusjes erbij, of met papa en mama, dan kan dat natuurlijk. In mijn fotostudio in Eindhoven kunt u gewoon terecht voor een gezellige familiefoto.

Prijzen fotoreportages

€ 69,-
Fotoreportage 1 of 2 personen

Inclusief een 20x30cm afdruk.

€ 99,-
Fotoreportage 3 tot 5 personen

Inclusief een 20x30cm afdruk.

€ 139,-
Groep fotoreportage

Fotoshoot van 6 of meer personen.
Inclusief een 20x30cm afdruk.