Bruidsfotografie Eindhoven, huwelijksfotografie Eindhoven, trouwfotografie Eindhoven
Fotograaf Eindhoven (Vlakbij Nuenen, Helmond, Best en Veldhoven)

Bruidsfotografie

bruidsfotografie noord-brabant, bruidsfotograaf noord-brabant

Gaat u trouwen? Gefeliciteerd! Een huwelijk is vaak de mooiste dag van je leven. Wanneer FotoHeleen de bruidsfotografie verzorgt op uw trouwdag, bent u verzekerd van een professionele bruidsreportage. Zo kunt u onbezorgd van deze prachtige dag genieten. 

Bij FotoHeleen heeft u al een bruidsreportage voor €595,- inclusief een luxe fotoalbum met uw eigen huwelijksfoto's. U krijgt gratis de DVD erbij met alle foto's van de trouwreportage op hoge resolutie. 

Voor een afspraak mail This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
of bel 06-45077104!

Voorbereiding bruidsfotografie

Om kennis te maken kunt u vrijblijvend een keer langskomen. Ik vertel u dan uitgebreid hoe een trouwreportage bij FotoHeleen in zijn gang gaat. U kunt de trouwfoto's zien die ik eerder gemaakt heb en een aantal voorbeeld trouwalbums bekijken. Zo ziet u meteen hoe het eindresultaat van uw eigen bruidsreportage zou kunnen worden.

Bruidsfotograaf eindhoven, Trouwfotograaf Eindhoven, Huwelijksfotograaf EindhovenSpreken mijn bruidsfoto's u aan? Dan gaan we kijken wat jullie specifieke wensen zijn.

Voor de bruiloft hebben we nog een paar keer contact om alle puntjes op de i te zetten. Samen spreken we af wat jullie wensen zijn en hoe de huwelijksdag gaat verlopen.

De bruiloft

Op de bruiloft zelf moet u vooral genieten, dan krijg je de leukste foto's! Vanaf de zijlijn leg ik jullie mooiste momenten vast. Op de afgesproken momenten maak ik foto's van jullie, met familieleden, vrienden en kennissen.

Het trouwalbum

bruidsfotografie eindhoven,bruidsfotograaf noord-brabant

Na het huwelijk begin ik direct aan het ontwerp van jullie trouwalbum. Binnen twee weken stuur ik een concept trouwalbum digitaal op. Je kunt dan zien of alles naar wens is. In overleg kan ik nog foto's aanpassen. Het is tenslotte jullie trouwalbum en trouwen doe je maar 1 keer in je leven.

Als jullie je akkoord hebben gegeven, dan wordt het door jullie gekozen album besteld. Binnen twee weken ontvang je het trouwalbum dat het verhaal vertelt van jullie huwelijk; een prachtige herinnering aan deze unieke dag.

Totaalpakketten bruidsfotografie

Bij een bruidsfotografie-totaalpakket van FotoHeleen krijgt u hetvolgende:

  • Een professionele bruidsreportage op locatie
  • Een luxe trouwalbum
  • Een DVD met alle foto's op hoge resolutie

€ 595,-
Bruidsreportage basic

Ik ben zo'n 3 uur aanwezig.
In het fotoalbum komen ongeveer 40 foto's.

€ 795,-
Bruidsreportage standard

Ik ben zo'n 5 uur aanwezig.
In het fotoalbum komen ongeveer 60 foto's.

€ 1095,-
Bruidsreportage extra

Ik ben de hele dag aanwezig (inclusief feest).
In het fotoalbum komen ongeveer 90 foto's.

Voor meer informatie of een afspraak mail This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it  of bel 06-45077104!

Fotomapjes bruidsfotografie

Seriemap

Bruidsfotograaf - Trouwfotograaf - SeriemapjeWilt u uw ceremoniemeesters en ouders een mooi aandenken geven aan de bruiloft? Dan is een seriemap een leuke manier om een setje foto's bij elkaar te geven. Bij FotoHeleen Bruidsfotografie kunt u kiezen uit verschillende formaten seriemappen.

Bedankkaartjes

Wilt u na de bruiloft iedereen nog eens bedanken voor de mooie dag? Laat dan een bedank-kaartje drukken voor de gasten. Zo hebben uw familie en vrienden ook iets om jullie bruiloft te herinneren.