Bruidsfotografie Eindhoven, huwelijksfotografie Eindhoven, trouwfotografie Eindhoven
Fotograaf Eindhoven (Vlakbij Nuenen, Helmond, Best en Veldhoven)

Zwangerschapsfotografie

Zwangerschapsfotografie Eindhoven zwanger

Bent u zwanger of is een goede vriendin in verwachting? Wat is er mooier dan dat vast te leggen met een zwangerschapsshoot?

Een mooie foto van uw buik, met partner of met uw oudste kind. Geheel naar uw wensen is een complete zwangerschapsreportage mogelijk voor €89,- inclusief een 20x30cm fotoafdruk. Wilt u ook een foto wanneer de baby geboren is? Boek dan in één keer de combishoot voor €49,- erbij.

Voor een afspraak mail This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it  
of bel 06-45077104!

Zwangerschapsreportage - tips

Zorg dat je goed uitgerust bent voor de fotosessie. Trek geen strakke kleding aan, dat geeft namelijk afdrukken op je buik. Neem een setje extra kleding mee, zodat je een keer kunt wisselen. Denk voor een persoonlijk tintje aan je eigen accessoires. Heb je zelf ideeën dan zijn die natuurlijk van harte welkom!

Tijdens de fotosessie

zwangerschapsfotograaf eindhoven babyTijdens de zwangerschapsshoot beginnen we met het kiezen van de achtergrond (wit, zwart, blauw of zandkleur). Daarna zoeken we het eerste kledingsetje uit en maken we een aantal foto’s. Ook bij een lingerie- of naaktreportage maken we eerst een aantal foto’s met kleding aan, zodat je kunt wennen aan de lampen, de camera en uiteraard ook aan mij. Het is natuurlijk niet niks om je zo bloot te geven.

Na de zwangerschapsshoot

Na de zwangerschapsshoot bekijken we samen kort het resultaat. Daarna maak ik een selectie van de beste foto's voor je, die ik eventueel kan bewerken. Binnen 24 uur krijg je ze verkleind toegestuurd per e-mail. Dan kun je ze op je gemak met je partner bekijken en de mooiste foto's uitzoeken.

Zwangerschapsfotografie

€ 89,-
Zwangerschapsreportage

Zwangerschapsshoot in de studio of op locatie.
Inclusief gratis 20x30 cm afdruk.

€ 49,-
Zwangerschapscombi

Babyshoot na de geboorte,
in de studio of op locatie voor maar € 49 extra.